Наші досягнення

Флагмани освіти України

Головне завдання гімназії – знайти обдарованих дітей і виховати кожного з них патріотом отчої землі, інтелігентом-гуманістом, високоосвіченою особистістю, яка прагне до знань, уміє мислити, знає основи наук, володіє двома і більше мовами, прагне присвятити себе науковій, творчій, педагогічній, державній чи політичній діяльності.

 16026760 - Флагмани освіти України

У 2011-2012 н.р. ми стали учасниками  Загальнонаціональної акції «Флагмани освіти і науки України», яка  проводиться з метою гідного представлення позитивного іміджу кращих навчальних та наукових закладів України, діячів науки і освіти. Завдяки проведеному рейтингу управліннями освіти і науки обласних державних адміністрацій, інститутами післядипломної освіти, а також громадськими об’єднаннями були визначені кращі представники галузі,  гідні носити звання «Флагман освіти і науки України». Приємно повідомити, що серед Переможців і наша гімназія.

73649063 - Флагмани освіти України

Саме 27 вересня в Києві в приміщенні Великого конференц-залу Національної академії наук України переможцям були вручені Грамоти МОНМС України, подарункові екземпляри книги «Флагмани освіти і науки України» та ювілейні медалі. Усі фінансові витрати, які стосувалися цього проекту, взяв на себе наш випускник та постійний меценат, співзасновник мережі будівельно-господарських гіпермаркетів ЕпіцентрК Герега Олександр Володимирович.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button