Спорт

Олімпійський тиждень

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт.

Щоб навчити цінувати власне здоров’я, виховувати у школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом у Городоцькому ліцеї № 1 щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень. Не виключенням став і цей рік.
Олімпійський тиждень тривав з 06 вересня по 10 вересня.
До проведення заходів долучилися вчителі фізичної культури та лідери учнівського самоврядування.
На протязі тижня проводилися цікаві спортивні змагання,естафети в яких усі бажаючі мали можливість випробувати свої сили, спритність та витривалість. В рамках Олімпійського тижня були проведені змагання з настільного тенісу,дартсу,міні-футболу, перетягування канату.

Наприкінці тижня була проведена загальношкільна ранкова зарядка, а лідери учнівського самоврядування підготували руханку  для усіх присутніх.

Олімпійський тиждень був насичений, цікавий та змістовний, а учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому.

Ми ще раз побачили та переконалися, що в нашому ліцеї  навчаються і ростуть сильні, спритні й сміливі учні. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами.

Педагог-організатор – Бас Л.П.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button