Наші випускники

Випускники 7(11) – А класу

Перший дзвоник, перша вчителька, перше старанно виведене слово, Букварик … А час собі пливе, потихеньку крокує у майбутнє і, як співає Бумбокс: «Все, що колись було першим – стало останнім».

11 років пролетіли, як птиці – ми уже випускники. Скоро задзвенить для нас останній дзвоник, і, під оплески молодших школярів, ми схвильовано зайдем на наш такий останній урок у школі.

Прощання зі школою – це прощання з дитинством. Старі іграшки мирно спочиватимуть десь у закутку, зберігаючи найприємніші дитячі спогади – туди нам ніколи уже не повернутись. Перед нами відкривається шлях. Новий, невідомий, але такий захоплюючий! Це можливість втілити ту дитячу мрію, якою ти марив граючись у шкільному дворі, досягнути небачених висот, реалізувати себе, отримати те, чого так прагнуть всі люди – щастя.

67164047 300x216 - Випускники 7(11) - А класу

Випускний бал, фраки, сукні, піднесений настрій панує у залах, сльози на очах. Це розкішні проводи у доросле життя, ще один ступінь у ньому. Ми будемо дуже сумувати за нашим дитинством, з якого ми зараз так поспішаємо вирости. Я впевнена у цьому …

70322028 300x214 - Випускники 7(11) - А класу

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - Випускники 7(11) - А класу

About the author

Приходнюк Галина

учениця 7(11) – А класу

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button