Учнівське самоврядування

Соціальний проект “Дзеркало душі”

Відеосюжет переносить глядача у динамічний і дієвий проект «Дзеркало душі», підготовлений Станицею Іллею, учнем 11-А класу Городоцької гімназії. Висвітлює  діяльність волонтерської групи гімназистів, у склад якої входить 23 особи  (учнів 5-11 класів, два координатори – Коваленко Олена Василівна та Сіра Неля Антонівна).

51548214 300x281 - Соціальний проект "Дзеркало душі"

У рамках проекту намічені кроки, саме вони  стали орієнтирами діяльності  учасників проекту, реалізовуючи  які, волонтери провели благодійні концерти, акції, зустрічі, добрі та корисні справи, створили свою спільноту однодумців у соціальній мережі  «Вконтакті». Своєю діяльністю учасники прагнули привернути увагу до проблеми порушення прав ВІЛ – позитивних , популяризацію здорового способу  життя, співпрацю із Товариством Червоного Хреста, благоустрою гімназії та прилеглої території, допомогу одиноким, ветеранам, дітям  з обмеженими потребами. 

Проект було реалізовано з вересня по грудень 2013 року, він є постійно діючим. І кількість його учасників зросла до 570 осіб та продовжує зростати і надалі.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button