Семінари

«Впровадження системи Україна ІСУО у Городоцькому районі» Районний координатор – Коваленко О.В.

Семінар на тему:

«Впровадження системи Україна ІСУО у Городоцькому районі» Районний координатор – Коваленко О.В.

Портал ІСУО – інформаційна система управління освітою. Це програмний комплекс, який приймає і консолідує дані із загальноосвітніх навчальних закладів, генерує обов’язкові форми звітності ЗНЗ-1, 76-РВК, 77-РВК, 83-РВК, Д-4, Д-5, Д-6, Д-7, Д-8, затверджені діючим законодавством, і пересилає їх електронні версії згідно підпорядкованості. Дозволяє здійснювати пошук інформації. Полегшує вибірку необхідних даних і складання користувацьких звітів. Має надійні алгоритми захисту інформації від несанкціонованого використання. Кожен регіон України має власне доменне ім’я і, відповідно, власну Систему управління освітою регіону. Склад і функціонал може доповнюватися і нарощуватися в залежності від завдань і потреб.

Програма « КУРС: Школа »

Зареєстровано (Свідоцтво ВР № 01110 від 07.08.2009 ) і схвалено (№ 14/18-1597 від 23.04.2010) Міністерством освіти і науки України для використання у загальноосвітніх навчальних закладах.

Комп’ютерна програма « КУРС: Школа » призначена для ведення єдиної бази даних загальноосвітнього навчального закладу , управління шкільними процесами , розрахунку навантажень вчителів, складання розкладу занять , ведення електронних шкільних журналів , обліку дітей шкільного віку та генерації звітів ЗНЗ- 1 , 77 – РВК та 83 -РВК . У програмі існує можливість складання розкладу як в ручному так і в автоматичному режимі. Працює як в середовищі ОС Windows , так і в середовищі Linux.

Програма « КУРС: Школа » здатна враховувати відомості про інфраструктуру школи ( корпусах , поверхах , кабінетах , класних кімнатах і т.п.) , адміністрації , викладацький склад , учнів, їх батьків або опікунів , читаних дисциплінах ( предметах ) , навантаженнях , санітарних нормах ; навчальний план школи , навчальні програми з окремих предметів ; відомості про класи і їх кількості, розподіл по змінах ; встановлювати розпорядок роботи школи на кожен день , а також протягом тижня, місяця , чверті , півріччя, року ; на основі введених даних підготувати та роздрукувати обов’язкові та персональні звіти ; консолідувати та аналізувати інформацію в будь-яких розрізах , виводити її в Excel , Html і на друк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button