Співпраця (Корпус Миру, реабілітаційний центр, Приват банк)

Міжнародний день Матері-Землі

22 квітня гімназисти відзначили не просто велике, а ГЛОБАЛЬНЕ свято-Міжнародний день Матері-Землі, яке для них провели волонтери Корпусу Миру. Гімназистам не прийшлось сумувати у цей день, адже наші американські друзі розробили надзвичайно цікаву та насичену програму дня. А було все так…

11854283 300x199 - Міжнародний день Матері-Землі

Цей день ми розпочали з веселих ігор, яких нас навчили Корт та Джеймс. Після цього на крилах радості ми пішли на лекції, які були дуже пізнавальними та захоплюючими. На першій ми досліджували переробку сміття, на другій тестували воду, на третій малювали плакати під лозунгами: «Врятуй світ», «Люби свою Матір-Землю».

29950247 300x199 - Міжнародний день Матері-Землі

Ці лекції допомогли нам відчути всепланетну спільність і докласти зусиль для захисту миру на планеті й збереження краси нашого спільного дому. Вони змусили нас задуматись над роллю кожного з нас у цьому світі, про наш спільний дім-Землю, який ми зобов’язані любити та берегти.
Після цього усією групою ми пішли до лісу для того , щоб прибрати його. Хоч ми і здорово напрацювались, але нас тішила думка, що ми несемо користь нашому навколишньому світу. 

48075856 300x199 - Міжнародний день Матері-Землі

Ми веселились, співали під гітару, і ви не повірите ми навіть їли американське печиво на смітнику. Всі ці пригоди справили на нас колосальне враження. Змучені, але щасливі, з безліччю позитивних вражень ми повернулись додому. Ми дуже вдячні Полу, Корну, Лорі, Джеймсу та Крісу за такий класний день!=)

94003577 300x199 - Міжнародний день Матері-Землі

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - Міжнародний день Матері-Землі

About the author

учениця 10 Б класу Кадюк Евеліна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button