Виховна робота

Новорічна вечірка у стилі 90-х.

dsc00301 - Новорічна вечірка у стилі 90-х.

Стилізовані вечори — популярний варіант проведення свят. Такий варіант вечірки дає змогу зануритись у ту чи іншу атмосферу. Новий Рік у стилі 90-х часто проводять, адже це круто переодягнутися в костюми тих років та оцінити неповторність образів того часу.

dsc00316 - Новорічна вечірка у стилі 90-х.

90-ті були дуже незабутнім періодом, а на сучасний погляд навіть безглуздими в деяких відносинах. Тому вечірка в цьому стилі у 9-В класі вийшла  дуже запальною, веселою і незабутньою. Діти імпровізували,грали різноманітні конкурси, ігри, показували заздалегідь підготовані сценки, до дітей на свято завітав «таємний  Санта», а також новорічні передбачення створили незабутній святковий настрій у всіх присутніх. Завершився новорічний вечір дискотекою з хітами 90-х,танці під ностальгічну музику дуже сподобались дітям. 

dsc00319 - Новорічна вечірка у стилі 90-х.
dsc00384 - Новорічна вечірка у стилі 90-х.

Вітаю з прийдешнім Новим роком! Бажаю, щоб 2022-й приніс багато приводів для радості і щасливих моментів. Нехай збудуться найзаповітніші бажання і у всіх справах вас супроводжує удача! Залиште всі негаразди позаду і в цю новорічну ніч повірте в диво, воно обов’язково збудеться!

dsc00388 - Новорічна вечірка у стилі 90-х.
dsc00404 - Новорічна вечірка у стилі 90-х.

  Класний керівник  9-В класу – Л. Бас

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button