Виховна робота

Рух, ігри, спорт, креативність

Провідна швейцарська організація допомоги дітям Terre des hommes (Tdh) починаючи з 1960 року допомагає будувати краще майбутнє для знедолених дітей та їхніх громад. Завдяки їхнім програмам охорони здоров’я та захисту щороку отримують допомогу понад чотири мільйони дітей та їх сім’ї у більш ніж 40 країнах. Основною метою цієї організації є поліпшення здоров’я дітей віком до п’яти років та дітей, які потребують спеціалізованої медичної допомоги, захист дітей-мігрантів, запобігання експлуатації дітей, сприяння відновлювальному правосуддю щодо дітей, які перебувають у конфлікті із законом, надання гуманітарної допомоги дітям та їхнім родинам у надзвичайні та кризові періоди.

zobrazhennya viber 2022 12 20 12 29 49 144 - Рух, ігри, спорт, креативність

Саме ознайомленню із метою, провідною діяльністю цієї організації  та реалізацією проекту SMILE було присвячене чергове засідання методичного об’єднання класних керівників ліцею. Відповідальні за впровадження та реалізацію проекту у ліцеї Сіра Неля,  Коваленко Олена ознайомили присутніх з ідеєю та суттю проєкту. Terre des hommes надає підтримку, створюючи зручні для дітей простори та навчаючи спеціалістів з освіти для кращого захисту дітей. Наразі і у ліцеї  буде створений спеціальний дитячий простір, який буде реалізуватись через втілення методики  «Рух, ігри, спорт, креативність».

 У практичному блоці класні керівники  взяли  безпосередню участь та ознайомились із окремими вправам даної методики, щоб у майбутньому  через їх застосування, розширити можливості ліцеїстів  краще пізнавати себе, розвинути свій творчий потенціал, вдосконалювати власні навички і формувати свої інтереси у цей непростий для України час.

Неля Сіра, заступниця директорки з виховної роботи.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button