Виховна робота

Світ моїх захоплень

28 листопада у нашому класі відбулася відкрита виховна година на тему: «Світ моїх захоплень», на якій кожен з нас представляв своє захоплення. На ній були присутні вчителі та учні. Ми розпочали свято тим, що заспівали веселу, жартівливу пісню, щоб підняти вісім настрій. Потім усі розповідали про свої захоплення. 

16757584 300x225 - Світ моїх захоплень

Косар Костянтин і Кончин Марина колекціонують монети, вони займаються цим дуже давно. У нашому класі не тільки дівчатка уміють вишивати бісером, а й хлопці. Лічняровський Мирослав показав вишиту ним ікону.

03093554 225x300 - Світ моїх захоплень

Пісня «Україночка», у виконанні Івахової Дарини, зачарувала всіх присутніх.

85792058 300x225 - Світ моїх захоплень

Лясковський Михайло і Шимков Михайло здивували нас спортивними досягненнями.  На змаганнях різних рівнів вони завоювали багато медалей та кубків.

06732813 225x300 - Світ моїх захоплень

Чудові вироби орігамі представив Пунда Владислав.

Завдяки йому всі бажаючі могли навчитися цьому виду мистецтва. А Тимчук Петро майструє вироби не з паперу, а з дерева. Його вітряк, який він не зміг принести до школи, а показав на фото, викликав у присутніх захоплення. Дівчата з нашого класу виконали танець, який придумали самі. Не обійшлося і без частування. Смачний медівник, який власноруч випекла Лісневська Емілія припав всім до смаку. Проте родзинкою нашої виховної години стали голуби.  Після короткої розповіді про них ми дружно вийшли на вулицю, під оплески присутніх запустили голубів у небо.  Ми одержали багато задоволення, більше дізналися один про одного і про своїх однокласників. Це сприяло ще більшому згуртуванню нашого класу. 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - Світ моїх захоплень

About the author

Мельничук Аліна, Орел Оксана
учениці 2(6) – Б класу

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button