Виховна робота

Свято Першого вересня. 11 б клас

1 вересня – це день знань, воно є напрочуд веселим та приємним. Сьогодні наша школа у сяйві квітів, святкового вбрання, добрих і щирих посмішок.

Для одинадцятикласників це свято особливо хвилююче. Адже  «Перший  дзвоник» для них  є неабиякий, в них це   останній перший дзвоник.  В перший день останнього навчального року в гімназії  11 – б  клас зібрався у своєму класі на Родинне свято де батьки благословили своїх дітей перед відповідальним роком, після якого їх діти підуть у доросле життя.

07292470 300x224 - Свято Першого вересня. 11 б клас

З такими словами звернулася до своїх учнів класний керівник Ющишина Неля Вікторівна: «Сьогодні ваші батьки подивляться на вас зовсім іншими очима, адже цей рік для них  це останній рік, коли ви ще будете під крилом, під їх опікою. Цінуйте всі хвилини, наповнюйте їх, прекрасним, живіть ними сповна. Шануйте своїх батьків.

04029257 - Свято Першого вересня. 11 б клас

А ви, дорогі батьки, опікуйте їх, адже ваші діти все ж таки ще потребують вашої ласки, допомоги. Саме в цей переломний рік їм необхідна буде ваша підтримка, допоможіть своїм дітям заложити стійкий фундамент, їм зараз як ніколи необхідна ваша підтримка.

58381960 - Свято Першого вересня. 11 б клас

Пробачте їм за непослух, за витівки дитинства, за недоспані ночі, коли вони хворіли, за погані оцінки, за роздерті штани та побиті коліна».

Злились печаль і радість в одне ціле,

Вертає пам’ять знов до першого дзвінка,

До того дня, коли малих, несмілих

Привітно стріла вас всіх школа гомінка

І кожен, як умів, вбирав в себе знання.

За пройдені уроки ви цілий світ відкрили,

Повільно, потроху, по крапельці щодня. .

Десяток літ ви зі школою дружили

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button