Виховна робота

Тиждень дорожнього руху

Дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації.
Традиційно в Городоцькому ліцеї №1 з 15.11 по 19.11 проходив Тиждень безпеки дорожнього руху, мета якого: профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю здобувачів освіти та усвідомлення в них необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.
У рамках тижня були проведені різноманітні тематичні заходи відповідно до розробленого плану: Національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому» (класні керівники 5-11-их класів), вікторини на тему: «Безпека руху –це життя» (6-і класи), «Безпека на дорогах» 5-і класи М.А.Масна), заняття з елементами тренінгу «Автомобіль. Дорога. Пішохід» ( 8-і класи М.А.Масна).

виховний захід «Безпека на дорозі – безпека життя» (5 Б, 9-і класи Л.П.Бас, члени осередку «ХОМА»).


Упродовж тижня ліцеїсти мали змогу ознайомитись із тематичною полицею, яка була розміщена у бібліотеці ліцею «Вивчай правила вуличного руху».
Під час проведення вищезгаданих заходів учні повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати свої знання в певних життєвих ситуаціях, продовжили розвивати увагу, логічне мислення, уміння орієнтуватися на вулицях за допомогою дорожніх знаків.
Все це послужило основою для подальшої мотивації здобувачів освіти вивченню та дотримання правил безпечної поведінки на дорозі. Адже саме сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя

3308d99f 0c4f 4788 a56b 2bc5b491a994 - Тиждень дорожнього руху


Н.Сіра, заступниця директорки з виховної роботи

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button