Виховна робота

Виставка учнівських робіт (об’єктів) та ярмарка – продаж

Головна теза – розуміння методу проектів. «Усе, що я пізнаю, я знаю, для чого мені це потрібно і де, і як я можу ці знання використати».

17346370 300x225 - Виставка учнівських робіт (об’єктів) та ярмарка – продаж

Проект – це план, задум. Так відповідали гімназисти, адже відповідно до базового навчального плану з трудового навчання передбачене обов’язкове виконання учнями творчих проектів. Ця діяльність включає в себе вибір об’єкта проектування, розробку конструкцій, технології, виготовлення і оцінку. Разом з цим здійснюється не складний економічний і екологічний аналіз виконуваної роботи, проводяться маркетингові операції.

Проекти учні розробляли індивідуально. Об’єкти проектування пропонувала керівник Ямборко Раїса Пилипівна, щоб були посильними для учнів і суспільно корисними. Кожному учневі індивідуально надавала допомогу.

03751738 300x225 - Виставка учнівських робіт (об’єктів) та ярмарка – продаж

Після завершення проекту у кожному класі здійснювався його публічний захист. Форма захисту була усною. Учні пояснювали мету свого проекту, чи досягнута вона. Які задачі розв’язували, порівнювали конструкцію свого виробу теперішнього часу і минулого, які реальні грошові затрати на виріб, давали аналіз використання виробу, чи можлива модернізація виробу, екологічне обґрунтування.

15588609 300x225 - Виставка учнівських робіт (об’єктів) та ярмарка – продаж

Другою формою учнівського захисту була виставка учнівських робіт (об’єктів) та ярмарка – продаж, яка проходила 23 травня 2012 у нашій гімназії.

95200458 300x225 - Виставка учнівських робіт (об’єктів) та ярмарка – продаж

Найкращими визначено проекти: Новікової Наталії, Мельник Ольги, Ціліцінської Ліани, Баран Діани, Новосельської Анастасії, Ярошевської Вікторії, Яблонської Олени, Фанди Наталії, Мельник Тетяни, Левицької Вікторії, Цегенько Ольги.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button