Виховна робота

З дитинством у серці…

Дитинство… Мальовничий куточок безтурботності й веселощів. Кожен з  нас плекає в душі спогади про цю наповнену радістю пору. Моментами так не вистачає тих дитячих років, коли не треба було виконувати домашнє завдання, учити матеріал шкільної програми, постійно думати про свої оцінки, майбутнє і подальший життєвий шлях. Так не вистачає скакалок, класиків, крейди, косичок, роликів, велосипедів, побитих колін, казок та дитячих пісень. Погодьтеся, що кожен з нас хотів би ще раз смикнути за косички дівчинку-сусідку, наступити на хвіст бабусиному коту, розбити вікно сусіду-забіяці, одягати ляльок і влаштовувати перегони іграшковими машинками.

«Дайте щасливий квиток у дитинство», – просять іноді дорослі. Саме такий квиток подарували нам наші вчителі і учні. 20 листопада в нашій гімназії святкувався День дитинства. Цей день надовго запам’ятався всім яскравими конкурсами й цікавою святковою програмою.

Багато бажаючих взяли участь у найрізноманітніших конкурсах: «Косички – наші сестрички», у якому перемогла Андріана Бойчук. У неї була найбільша кількість косичок – 58; на краще виконання дитячих пісень «Моє дитинство золоте», переможцем якого стала Королівська Тетяна; конкурс малюнку серед учнів 1-3 класів на тему: «Мої улюблені казкові герої», у якому перші місця посіли Мельничук Крістіна та Гаванюк Іванка.

Ну яке ж дитинство без вимащених фарбою рученят, щічок й одягу? Саме тому усіх тішили наші майстри салонну боді-арту «Дитяча усмішка» Вірик Ольга і Губаренко Іванка , які фарбами малювали на тілі усіх бажаючих різні малюнки.

Також була організована фотосалон «Дитинство», в якій кожен міг зробити знімок на пам’ять про світле свято дитинства.

Наші наймолодші школярі брали участь у грі «Золотий ключик», у якій переможцями стали учні 1(5)-Б класу.

Також для наших гімназистів була організована казкова лотарея і яскраве театралізоване дійство «Чарівна сметана».

Отже, наші навчальні будні були прикрашені яскравим святом, яке ненадовго перенесло нас у ті часи, коли маленьким людям усе дивно і ніщо не викликає здивування.

У цю прекрасну пору під назвою «Дитинство»…

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - З дитинством у серці…

About the author

Хорошова Юлія 7(11) – Б клас

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button