Розробки уроків

Кабінет інформатики

«Впровадження інформаційно-комунікаційних технологій» є  невід’ємною складовою  навчального процесу гімназистів.

Матеріально-технічну базу Городоцької гімназії складають два комп’ютерних класи, які укомплектовані сучасним комп’ютерним обладнанням на базі процесорів Intel та Celeron, а також високоякісних моніторів Phillips таAcer, що в свою чергу дають змогу використовувати їх для вирішення задач високого рівня складності. Комп’ютерний клас Городоцької гімназії становить комплекс сучасної інноваційної системи засобів обчислювальної техніки для збору, обробки і зберігання інформації

65844260 - Кабінет інформатики

Персональні комп’ютери вчителя і учнів, з’єднані локальною мережею, що дає змогу вчителю  не лише швидко і якісно перевірити і оцінити знання учнів, але й раціонально організувати навчальний процес. Класи мають відповідні технічні засоби, які дозволяють використовувати інноваційні можливості технології MULTIMEDIA, що забезпечують збір, обробку та використання інформації.

В Городоцької гімназії  створені належні умови для використання учнями і вчителями сучасних комп’ютерних технологій в навчальному процесі.

Гімназисти  мають змогу вивчати Access, Excel, Power Point та інші компоненти офісного пакету програм MS Office, операційні системи Windows XP, Windows Vista,  мови програмування Turbo Pascal 7.0 та Delphi. Також всі комп’ютери мають швидкісний доступ до всесвітньої мережі Internet з використанням новітнього обладнання що в свою чергу забезпечує швидкість прийому та передачі даних.

Ремонт та комплектація комп’ютерних класів здійснені за кошти Олександра Володимировича та Галини Федорівни Гереги.

01683992 300x224 - Кабінет інформатики

Завідують кабінетами інформатики Гага Людмила Миколаївна та Коваленко Олена Василівна.

Схожі статті

2 коментарі(в)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button