Виховна робота

«КАЛИНОВИЙ ОБШИР СТЕЛЕТЬСЯ ДО НІГ, МИР І ПЕРЕМОГА – В ЖИТТІ ОБЕРІГ…»

1 липня 2022 року у залі центральної районної бібліотеки зібралися вчителі,батьки та учні 9-В класу Городоцького ліцею № 1 на захід з нагоди вручення свідоцтв про базову середню освіту. Це особливий етап у житті ліцеїстів,коли вони отримають свій перший документ про освіту.
Так швидко промайнули 9 років, ще зовсім нещодавно разом з батьками діти поспішали на свій перший урок у першому класі, а вже сьогодні цілеспрямовані і вродливі,справжні патріоти України наблизилися до особливого етапу в житті.
У такий тяжкий час для нашої Батьківщини, складно залишатися осторонь. Кожен допомагає, як може: боронить Україну, захищаючи від ворога, допомагає тим, хто через бойові дії лишився житла та рідної домівки. Неабиякою допомогою являється підтримка бойового духу. Тому наші випускники патріотичними віршами,які пролунали на заході вирішили підтримати нашу неньку та українців у такий нелегкий час. Пісні «Україна молода» та «Мамина молитва»,які виконала учениця 6-В класу Сівець Марія нікого не залишила байдужим, у присутніх в залі котилася непрохана сльоза…
Випускниця 9-В класу Глухова Кароліна виконала патріотичну пісню «Ой, у лузі червона калина» у незвичній обробці.
На заході лунали слова вітань від директорки ліцею № 1 Світлани Василівни Станиці, після чого заступник директора з виховної роботи Н. Сіра та директорка ліцею С.Станиця урочисто вручили дітям свідоцтва про базову середню освіту. Свідоцтва з відзнакою отримали : Цвинтарна В., Цісельська Т., Якубко К. Слова вітань для дітей та усіх присутніх пролунали від класного керівника Л. Бас та мами випускника Андрущишеної Т.С.
Казку-експромт про шкільне життя діти продемонстрували для усіх присутніх, вони із задоволенням імпровізували та «вживалися» у свої ролі.
Насамкінець класний керівник запропонувала випробувати свою долю у вигляді «Передбачень на доросле життя».
Дев’ятий клас – це перехрестя. Хтось сміливо зробить крок за поріг нашого ліцею і продовжить освіту в технікумі або коледжі, а хтось повернеться, щоб продовжити навчання в десятому класі. Особливо в цей тяжкий воєнний час, потрібно цінувати все що маємо та прагнути до нечуваних висот, які стануть основою для нашого майбутнього та для процвітання нашої непереможної України.
У дуже тяжкий для країни, трагічний час
Я прошу лише про одне, діти, вас:
Не зневіртеся, майте життєву мету,
Захищайте країну свою золоту…
Війна закінчиться, вже близько Перемога,
І прийде мир до нашого порогу!
Вітаємо дев’ятикласників! Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами України! Бажаємо вам впевненості у власних силах,мирного неба і невичерпного завзяття!
Класний керівник 9-В класу – Бас Л.П.

img 20220703 163034 025 - «КАЛИНОВИЙ ОБШИР СТЕЛЕТЬСЯ ДО НІГ, МИР І ПЕРЕМОГА – В ЖИТТІ ОБЕРІГ…»

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button